BSO zomervakantie

De afgelopen zomervakantie genoten we van het mooie weer op camping ’t Hummelhuis! In onze gezamenlijke binnentuin hadden we een tent opgezet en bij warm weer kwam hier een zwembad bij. Onder de parasol of in de hangstoel genoten de kinderen van het buiten zijn. Soms ging de playmobil mee of maakten we er een pannenkoekenfeestje van! Wat hebben we een plezier gehad van- en op de camping. Lees je mee wat we nog meer hebben gedaan deze zomervakantie? 

In de vakantie(s) maken we er graag een feestje van en pakken we uit met een speciaal activiteitenprogramma. Ieder dagdeel organiseren we een activiteit, uitstapje of workshop. Dit kan op de BSO-locatie zijn, maar ook in de omgeving. We vinden het leuk om samenwerkingen in de omgeving op te zoeken! 

Lekker bewegen!

We doen ons best om een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma te organiseren zodat er voor ieder wat wils is. Een van de onderdelen die we altijd aanbieden is bewegen, in het kader van gezonde kinderopvang. Zo gingen we de afgelopen zomervakantie tennissen bij HLTC Heerde, kregen we twee keer een bootcamp van Tamara van JGetFit en volgden we een workshop jumping fitness bij Funky Factory Heerde. Bewegen is niet alleen super gezond, maar ook heel tof!

Slijm, tie dye & regenboogscrub

Naast uitstapjes en workshops zijn we ook druk op onze eigen locatie. Bijvoorbeeld met koken of bakken, maar ook creatieve activiteiten doen het altijd goed. Slijm maken bijvoorbeeld is altijd een succesnummer. Deze zomer zijn we daarnaast ook aan de slag gegaan met fluffy stoepkrijt maken, happy socks en armbandjes maken en we waagden ons aan de TikTok trend tie dye. Dat bleef niet bij één keer… We hebben heel wat tasjes gemaakt! 

Samen erop uit!

Natuurlijk zijn we ook deze zomer lekker op pad geweest! Het Heerderstrand, de Schaapskooi en pluktuin in Heerde bezoeken we graag. Af en toe gaan we ook wat verder weg. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij in Zwolle of de natuurspeeltuin in Kampen. Samen de wereld ontdekken, wat doen we dat graag.

Die 6 weken vakantie-BSO vliegen altijd voorbij! Daarna gaan we met frisse moed en nieuwe energie het schooljaar weer in, maar gaan we toch altijd stiekem een beetje de fijne sfeer van de vakantie-BSO missen. Gelukkig een heleboel fijne momenten en mooie herinneringen om aan terug te denken! Tot de volgende vakantie…. 🙂