Gratis opvang

Vrijdagavond 14 februari 2020 waren onze beide locaties extra lang geopend. Van 17.00 tot 21.00 werd gratis kinderopvang geboden voor alle Hummelhuis kinderen. Dit was voor ouders de perfecte gelegenheid om samen iets gezelligs te gaan doen.

Met deze actie wilden we alle Hummelhuis-ouders in het zonnetje zetten. Wij zijn namelijk ontzettend dankbaar dat zoveel ouders kiezen voor ’t Hummelhuis. Daarom hebben we dat met dit gebaar laten blijken!

De ouders genoten van een zorgeloos avondje uit. Onze pedagogisch medewerkers hebben ervoor gezorgd dat het de kinderen aan niets ontbrak. De kinderopvanglocatie is voor kinderen een vertrouwde plek. In deze veilige omgeving hebben we samen gegeten. Vervolgens hebben we verschillende activiteiten ondernomen, afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De allerkleinsten brachten we naar bed wanneer zij daar aan toe waren. De peuters van de Rhijnsberg gingen spelen in de gymzaal, super speciaal om dat een keer in de avond te doen. Op de Heerd werden Valentijnskaarten worden geknutseld en is er daarnaast in het kader van het thema bingo gespeeld. De BSO kinderen op de Rhijnsberg kwamen allemaal in pyjama of onesie! Zij maakten er een heuse pyjama party van. Na het eten keken zij samen een film in onze ’thuisbioscoop’. Kortom, een super geslaagde avond! Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hebben genoten van hun avond. Er werd dankbaar gebruik gemaakt van de gratis kinderopvang.

Op onze Facebookpagina staan een aantal foto’s van de Valentijnsavond. Kijk je mee?