Verrassing BSO-kinderen

Verrassing BSO-kinderen (2 soorten beren)

Halverwege december werd een lockdown en daarmee de sluiting van de BSO aangekondigd. Tot op de dag van vandaag bieden we daarom alleen noodopvang op onze locaties, wat betekent dat we een heel groot deel van ‘onze’ BSO-kinderen al een hele poos moeten missen. Uiteraard kunnen we niet wachten om iedereen weer te zien! 

Verrassing BSO-kinderen (stapel beren)
"Juf, ik mis de BSO"

Steeds vaker komen de kinderen even buurten als ze op het schoolplein spelen. Als je dan hoort “Juf, ik hoop dat ik heel snel weer naar BSO mag” of “Ik vind het echt niet leuk dat de BSO nog dicht is” dan is dat natuurlijk heel dubbel om te horen. Wij missen jullie ook! 

Kleine verrassing BSO-kinderen

Om de pijn een klein beetje te verzachten zijn de BSO-leidsters in de tussentijd bezig geweest met een attentie voor de kinderen. Voor iedereen een beer, omdat we hen zo ‘bere(n)erg’ missen. Zowel voor de kinderen die we sinds december niet zien, als voor de kinderen uit de noodopvang. Hiervoor maakten we twee verschillende kaartjes. 

Verrassing BSO-kinderen (beer we missen je)
Verrassing BSO-kinderen (2 soorten beren)

Nadat de medewerkers bij de Ikea een klein beetje moesten lachen om onze bestelling; een winkelwagen vol met beren, hebben we ze ingeladen en zijn we met een volle achterbank naar Heerde gereden. Daar hebben we alle kaartjes gelamineerd, geknipt en vastgemaakt. Na het verdelen van alle beren onder de leidsters en wat puzzelen met handige routes gingen we op pad. Wat een feest om iedereen, uiteraard op gepaste afstand, weer eventjes te zien en te spreken. heerlijk om al die blije gezichten te zien! 

Hopelijk tot snel!

We hopen heel snel in goede gezondheid weer helemaal compleet te zijn op de BSO. Kijk je mee naar een korte samenvatting van deze dag? Hieronder zie je een video!